Word vriend van RWM

Vriendenkring van The Royal Wind Music

Foto: Eduardus Lee

The Royal Wind Music is een internationaal blokfluitensemble. We spelen polyfone muziek op speciaal voor ons gebouwde renaissanceblokfluiten. Op het podium zie je 11 musici en een uitgebreide verzameling blokfluiten. We maken en spelen onze programma’s voor jong en oud, voor kenners en voor nieuw publiek.
Help ons deze bijzondere projecten te blijven organiseren! 
Als je geniet van wat wij doen, graag met ons in contact blijft en onze huidige en toekomstige projecten wil steunen, nodigen wij je graag uit om toe te treden tot de Vriendenkring van The Royal Wind Music. 

Als vriend, ondersteun je ons ensemble met een jaarlijkse gift:    

  • vanaf € 50,–      ontvang je de jaarlijkse digitale vriendennieuwsbrief 
  • vanaf € 100,–    bovenstaande + exclusieve vriendenacties 
  • vanaf € 250,–    al het bovenstaande + welkomst-cd naar keuze, plus elke nieuw cd wanneer die uitkomt 
  • vanaf € 1000,–  al het bovenstaande + vrijkaarten voor onze concerten 


Ook eenmalige giften zijn van harte welkom! Doneren kan hier.

Wil je vriend van The Royal Wind Music worden, vul dan dit formulier in met je gegevens en het jaarlijks te doneren bedrag, en mail het naar vrienden@royalwindmusic.org. We heten je van harte welkom!

Lidmaatschap van onze Vriendenkring is blijvend. Het door jou gekozen bedrag wordt eenmaal per jaar automatisch afgeschreven van je bankrekening door automatische incasso, en hoeft je verder niets te doen. Wil je je donatie liever zelf overschrijven? Stuur dan een mail naar vrienden@royalwindmusic.org met vermelding van je gegevens en het jaarlijks te doneren bedrag. Dan krijg je jaarlijks een uitnodiging toegestuurd om je bijdrage over te maken.

Stichting The Royal Wind Music heeft ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Natuurlijke en wettelijke personen die ANBI-organisaties financieel steunen kunnen hun giften aftrekken van de inkomstenbelasting of de vennootschapsbelasting. Lees meer op de website van de Belastingdienst.

Schrijf U in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Vul uw e-mail adres het veld hieronder en druk op "versturen".