Vriend van RWM

Word lid van de kring Vrienden van The Royal Wind Music

Foto: Marco Borggreve

Word lid van de kring 'Vrienden van The Royal Wind Music'!

Muziek heeft luisteraars nodig en voor The Royal Wind Music is contact met het publiek bijzonder waardevol. Ook buiten de concerten om gaat dat contact door. De vriendenkring is daarbij een belangrijk instrument, want vooral vaste luisteraars zijn voor het ensemble van onschatbare waarde. Word daarom lid van de kring 'Vrienden van The Royal Wind Music'.

Als lid van de vriendenkring bent u een enorme steun, in immaterieel maar ook in materieel opzicht. Voor minimaal € 25.– per jaar krijgt u korting op nieuwe cd’s en op een aantal speciale concerten. Ook ontvangt u de elektronische nieuwsbrief over de activiteiten van The Royal Wind Music. En bovendien steunt u met uw bijdrage natuurlijk de mooie producties van dit bijzondere ensemble!

Om vriend te worden, gelieve onderstaand formulier in te vullen. Vervolgens krijgt u van ons informatie voor het overmaken van uw donatie:

Ja, ik word graag vriend van The Royal Wind Music en wil het volgende bedrag doneren (graag € bedrag invullen):

500 karakters over

Ja, ik wil me graag aanmelden voor de nieuwsbrief.

Zodra u hieronder op "Versturen" klikt krijgen wij een bericht van uw aanmelding. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Hartelijk dank!

Schrijf U in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Vul uw e-mail adres het veld hieronder en druk op "versturen".