Over RWM

Anna Stegmann

Foto: Marco Borggreve

Duitsland

De Duitse blokfluitist Anna Stegmann is een gepassioneerde vertolkster van oude en hedendaagse muziek. Geprezen door de nationale en internationale pers is zij met haar ensembles The Royal Wind Music en Ensemble Odyssee te gast bij festivals in heel Europa, Noord Amerika, Australië en Japan. Met deze ensembles is ze ook regelmatig op de nationale en internationale media te horen, onder andere op Radio 4, WDR-3, Deutschlandfunk en BBC-3. Haar cd's voor Glossa, PAN-Classics, Lindoro en Mieroprint zijn enthousiast besproken op internationale tijdschriften waaronder Grammophone, Diapason, BR Klassik, Klassik Magazin, BBC Music Magazine en Early Music Today.

Naast haar werk als uitvoerend musicus is zij een gevraagde docent en geeft zij workshops en masterclasses (Duitsland, Engeland en Nederland). Haar leerlingen zijn prijswinnaars bij nationale en internationale wedstrijden, zoals het Prinses Christina Concours, het Concertgebouw Concours en andere. Sinds 2014 is Anna docent aan de Royal Academy of Music in Londen.

Anna studeerde bij Winfried Michel aan de Musikhochschule in Münster in Duitsland en bij Paul Leenhouts aan het Conservatorium van Amsterdam waar zei in 2011 haar Master diploma cum laude ontving. 

www.anna-stegmann.com

Paul Leenhouts

María Martínez Ayerza

Petri Arvo

Verena Barie

Francesca Clements

Hester Groenleer

Dianne Heijstee

Sarah Jeffery

Dorottya Kis

Marco Magalhães

Filipa Margarida Pereira

Anna Stegmann

Schrijf U in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Vul uw e-mail adres het veld hieronder en druk op "versturen".